6 moduri de a dezvolta un leadership care creaza angajati auto-motivati

Leadership-ul are potentialul de a modela culturi, iar daca ii acorzi importanta cuvenita poti transforma o companie obisnuita intr-una cu capacitatea de a face societatea sa evolueze intr-un mod semnificativ. Imbratisarea ledearship-ului... Read more »

Cum sa nu te mai simti lenes si sa iti gasesti motivatia?

Ti-ar placea sa inveti o limba straina noua, sa iti organizezi bucataria sau sa incerci o clasa noua de aerobic la sala de sport la care mergi. Si totusi, exista ceva care... Read more »

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre succesul la locul de munca

Succesul la locul de munca nu reprezinta doar o masura a competentei tehnice. Skill-urile sociale si o buna judecata sunt si ele extrem de importante. Iata mai jos cateva lucruri pe care... Read more »

5 activitati motivationale pentru atunci cand vrei sa renunti

Cand vrei sa realizezi ceva, sa schimbi ceva, sa ai un lucru pe care ti-l doresti sau sa ajungi la destinatia dorita, stii ce iti trebuie: ai nevoie de munca, de timp,... Read more »

Diferenta intre succes si fericire

Intelegerea diferentei dintre a avea succes si a fi fericit este vitala. Succesul este excelent, dar nu si atunci cand vine cu pretul fericii. Daca intampini provocarile vietii tale cu inima usoara... Read more »

Activitati de team building care dezvolta atitudinea pozitiva la serviciu

Probabil ca pare imposibil de crezut, insa te poti distra si la serviciu! De cele mai multe ori programul zilnic de la birou te oboseste: aceeasi munca intotdeauna si mereu in jurul... Read more »

Lectii de afaceri din viata reala: fii unic, foloseste ce stii si dezvolta ce functioneaza

Una dintre cele mai simple strategii de succes in afaceri este sa stai de vorba cu oameni de afaceri de succes si sa ii intrebi doua lucruri: 1. Ce au facut pentru... Read more »

Atitudinea pozitiva la birou te poate ajuta sa obtii succesul

Desi nu exista nicio garantie ca toti antreprenorii sau proprietarii de afaceri de succes sunt intotdeauna niste persoane pozitive si deschise, poti fi sigur de un lucru: ei si-au atins obiectivele profesionale... Read more »

Mentalitate de crestere versus mentalitate fixa

Exista foarte multe lucruri pe care, din pacate, oamenii obisnuiti nu le cunosc despre puterea mentalului. Sa ne gandim, de pilda, la o mentalitate de crestere. Multe persoane cred ca abilitatile personale... Read more »

Auto-perceptia ca victima eterna – o noua trasatura de personalitate

Cercetatorii au definit recent o noua constructie de personalitate, ce descrie persoanele care se vad in mod sistematic drept victime in cadrul conflictelor interpersonale. Read more »