Diferenta intre succes si fericire

Intelegerea diferentei dintre a avea succes si a fi fericit este vitala. Succesul este excelent, dar nu si atunci cand vine cu pretul fericii. Daca intampini provocarile vietii tale cu inima usoara... Read more »

Activitati de team building care dezvolta atitudinea pozitiva la serviciu

Probabil ca pare imposibil de crezut, insa te poti distra si la serviciu! De cele mai multe ori programul zilnic de la birou te oboseste: aceeasi munca intotdeauna si mereu in jurul... Read more »

Lectii de afaceri din viata reala: fii unic, foloseste ce stii si dezvolta ce functioneaza

Una dintre cele mai simple strategii de succes in afaceri este sa stai de vorba cu oameni de afaceri de succes si sa ii intrebi doua lucruri: 1. Ce au facut pentru... Read more »

Atitudinea pozitiva la birou te poate ajuta sa obtii succesul

Desi nu exista nicio garantie ca toti antreprenorii sau proprietarii de afaceri de succes sunt intotdeauna niste persoane pozitive si deschise, poti fi sigur de un lucru: ei si-au atins obiectivele profesionale... Read more »

Mentalitate de crestere versus mentalitate fixa

Exista foarte multe lucruri pe care, din pacate, oamenii obisnuiti nu le cunosc despre puterea mentalului. Sa ne gandim, de pilda, la o mentalitate de crestere. Multe persoane cred ca abilitatile personale... Read more »

Auto-perceptia ca victima eterna – o noua trasatura de personalitate

Cercetatorii au definit recent o noua constructie de personalitate, ce descrie persoanele care se vad in mod sistematic drept victime in cadrul conflictelor interpersonale. Read more »

Barbatii si femeile prefera sa nu imparta egal sarcinile casnice si legate de copii

Un studiu recent sugereaza ca impartirea inegala a sarcinilor casnice si a celor legate de ingrijirea copiilor in cadrul familiilor sau relatiilor de cuplu poate reflecta preferintele reale ale barbatilor si femeilor. Read more »

Evolutia personala conteaza la orice varsta.

Produsele de auto-imbunatatire din SUA aduc venituri anuale de aproximativ 9,9 miliarde de dolari, conform ultimelor date. Am spune ca este o industrie aparent masiva, insa… nu e chiar asa, in comparatie... Read more »

Ce sa stii cand familia se opune evolutiei tale personale

De cele mai multe ori nici macar nu ne gandim la faptul ca fiecare dintre noi face parte dintr-un ecosistem delicat, indiferent daca ne dorim sau nu asta. Tot ceea ce facem,... Read more »

Ce inseamna un copil sensibil, sau copilul orhidee vs copilul papadie

La varsta de trei ani, cand fiica mea a inceput gradinita, directoarea mi-a spus „fiica dumneavoastra este un copil sensibil, va avea probleme in viata”. Evident ca am fost confuzi, atat eu... Read more »