Cum sa te dai jos din pat cand simti ca depresia te imobilizeaza?

Deznadejde, oboseala, insomnie, ingrasare, slabire… toate sunt simptome ale depresiei, iar viata cu depresie este grea, indiferent de ce simptome ai parte. Uneori pana si sa te dai jos din pat poate... Read more »

6 activitati pline de adrenalina in Brasov

Indiferent ca e vara sau iarna, Brasovul poate fi trecut pe lista destinatiilor care pot oferi un plus de adrenalina. Parasind cararile batute de turistii care ajung in Brasov dornici sa descopere... Read more »

40 de idei perfecte pentru a alunga plictiseala – update 2020

Desi sunt oameni care tanjesc sa simta macar uneori cum e sa se plictiseasca din cauza programului agitat din fiecare zi, pentru altii plictiseala poate fi o adevarata tortura! Pentru ca plictiseala... Read more »

Atitudini si amintiri false vis-a-vis de stirile false

Din punct de vedere politic, unul dintre cele mai importante evenimente socio-politice ale anului 2019 a fost mult discutatul Brexit, sau retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Divizarea si polarizarea creata de... Read more »

6 lucruri pe care le poti face cand esti extenuat mental

  Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ajungem intr-un moment de epuizare mentala. Si nu gresim prea mult daca avem senzatia ca daca ne-am tranti cateva zile pe o canapea am... Read more »
Self Care 30 de idei pentru un corp o minte si un spirit sanatos

Self Care. 30 de idei pentru un corp, o minte si un spirit sanatos

  Stii momentul acela cand ajungi din senin in cabinetul unui medic care iti spune ca toata viata ta, asa cum o stiai pana acum, se va schimba si ca nu vei... Read more »

10 ponturi pentru construirea unei relatii de succes

  Daca pentru cei mai multi dintre noi, varsta de 30 de ani este varsta stabilitatii, a familiei si a relatiilor fericite si de succes, exista si persoane care la 35 de... Read more »

Secretul succesului – partenerul de viata

  Fie ca realizezi sau nu, succesul si perspectivele in viata pot depinde si de persoanele care te inconjoara. Insa stiinta merge un pas mai departe… Astfel, potrivit cercetatorilor, succesul in viata... Read more »

Ce este un obicei?

  Pentru a reusi sa ne schimbam cu succes obiceiurile care ne displac, sau despre care cei din jur ne spun ca sunt neplacute, ar fi bine sa stim, inainte de orice,... Read more »

Cum ii invatam pe copii sa ierte?

Inca de cand sunt mici, copiii pot capata elementele de baza ale conceptului de iertare si le pot dezvolta pe masura ce inainteaza in varsta. Week-end-ul trecut colegii de gradinita ai baietelului... Read more »