Fii recunoscator si vei vedea cum apar miracolele

5
(1)

Recunostinta este un skill necesar pentru supravietuire? Poate ca cei mai multi dintre noi vor spune: „Nu, recunostinta nu este esentiala pentru supravietuire”, si chiar sunt de acord intr-o masura. Poate ca ti-ai rezolvat deja problemele necesare pentru supravietuire, ai trecut de acest moment, iar acum lucrezi la indeplinirea dorintelor.

Este esential, insa, sa fii recunoscator pentru ceea ce ai deja, dar continuand totusi sa urmaresti tot ceea ce-ti doresti. Una dintre cele mai importante, dar si cele mai simple lectii de viata pe care le poti invata este sa fii recunoscator pentru ceea ce ai primit si ai realizat deja.
Atat anii cat si experientele te-au adus unde esti astazi, insa cea care iti deschide fereastra oportunitatilor, a binecuvantarilor, a experientelor unice este recunostinta.

Recunostinta incepe de la parintii care ne-au crescut si care ne-au oferit o fundatie care dureaza ani intregi si continua cu mentorii care ne-au schimbat si ne-au revolutionat viata, veniturile, contul in banca si viitorul. De asemenea, trebuie sa fii recunoscator pentru oameni, parteneriate, idei, dar si pentru sansa de a munci si de a produce rezultate. Este important sa fii recunoscator pentru tot!
Incepe intotdeauna cu multumirile: multumeste pentru ceea ce ai deja, iar miracolele vor incepe sa apara dupa un gest atat de simplu.

Recunostinta este doar primul pas. In continuare, va trebui sa iti lansezi provocari permanente pentru a produce. Vei produce mai multe idei decat cele de care ai nevoie personal si vei putea oferi si altora din ideile tale. Abundenta de idei de care te vei bucura te va ajuta sa ii binecuvantezi si pe cei din jur cu ceea ce ai si sa iti extinzi aceasta generozitate si asupra relatiilor si locului in care lucrezi.
E incredibil ce se poate intampla atunci cand incepi sa produci in abundenta.
Insa nu uita: un astfel de proces incepe intotdeauna cu recunostinta si cu multumirile pe care le oferi pentru ceea ce ai si pentru ceea ce ai facut deja. Incepi chiar de azi si minunile nu vor intarzia sa apara!

Sursa: https://www.success.com/rohn-begin-with-gratitude-and-watch-the-miracles-flow-your-way/

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

By Andreea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts