Iubești să experimentezi look-uri noi? Atunci vei aprecia nuanțatoarele de păr de azi

0
(0)

Nu există o modalitate mai bună de a ne schimba instantaneu aspectul decât să ne transformăm părul! Cele mai bune culori temporare de păr vă permit să experimentați o transformare rapidă a aspectului și, de asemenea, să îl anulați rapid în cazul în care nu vă este pe gust. Celebrități precum Megan Fox, Hilary Duff și Joe Jonas au fost creatori de tendințe în ceea ce privește culorile sălbatice ale părului. Aceasta este cu siguranță o soluție mai oportună decât vopsirea permanentă a părului, care nu poate fi inversată la fel de ușor. De asemenea, să  recunoaștem – prin tot procesul chimic de vopsire permanentă îți supui părul unui stres suplimentar!

Vopsirea permanentă a părului necesită timp și bani substanțiali – la sfârșitul unei astfel de intervenții s-ar putea să nu vă placă neapărat ceea ce obțineți. Și îți vei înmuia la propriu părul în substanțe chimice precum amoniacul, care pot fi destul de catastrofale pentru părul tău. Brusc, părul tău frumos va arată uscat și lipsit de strălucire.

Din cauza componentei peroxid, aceasta procedura provoacă umflarea cuticulei exterioare. Este foarte alcalin, iar cuticula exterioară a părului se umflă, iar acest lucru poate duce la fragilitate, uscăciune și deteriorare a părului. De aceea, știind toate aceste lucruri, ar trebui să vă gândiți la o vopsea de păr semipermanentă care diferă de una permanentă și folosește mai mulți compuși de mărime intermediară care pot intra și ieși mai ușor din păr și astfel se clătesc după câteva șampoane.

Mai multă siguranță pentru tine și părul tău

Folosirea nuanțatoarelor de păr este o modalitate simplă de a-ți schimba aspectul fără astfel de efecte pe termen lung. Lipsite de înălbitor, acestea acoperă doar firul exterior al părului și se spală complet în cel mult 8 până la 10 spălări. Și cea mai bună parte este că nu vă deteriorează părul, astfel încât să vă puteți juca cu toate culorile pe care le doriți. S-au investit ore întregi de cercetare pentru ca specialiștii să compileze unele dintre cele mai bune nuanțatoare de păr pe baza nuanțelor, longevității și ingredientelor lor – există online o mulțime de liste, comparații si recenzii de astfel de produse. Așadar, de ce să nu vă descoperiți sinele îndrăzneț și aventuros prin aceste produse de stilizare a părului?Le gasiti pe toate pe Haircare.ro !

Începe aventura, în ritmul tău

Indiferent de opțiunea de colorare a părului pe care o alegeți, nu vă fie teamă să experimentați cu diferite nuanțe, de la roșu electric la galben neon până la subtilul Teal Havana și toate celelalte. Faceți din sesiunea de vopsire a părului una de neuitat. Exprimă-te fără teamă! Lumea vopsirii părului a suferit o transformare uluitoare, cu nuanțe vii disponibile pentru a se potrivi fiecărei dispoziții și gust. Acum nu trebuie să faceți compromisuri cu culorile monotone și plictisitoare de păr atunci când vă puteți face propria declarație de stil. Daunele nici măcar nu mai trebuie luate în calcul, cu aceste opțiuni de vopsire a părului. Cât de minunat este? Continuați să explorați noua lume a nuanțatoarelor de păr – există posibilități nesfârșite.

 

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

By Stefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts